marți, 18 decembrie 2012

Eu...scorpie!

In sfarsit, dupa atatea luni a venit randul sa imi fac si mie ceva deosebit, sunt scorpioanca 100%...cu toate defectele si calitatile prea binecunoscute.
Cateva dintre caracteristicile acestei zodii impunatoare (incep cu defectele ca sa stii in ce te bagi): 1. posesiva 2. ambitioasa si competitiva 3. totul este alb sau negru, fara nici o cale de mijloc… iar cand nu este ocupata cu vreun plan malefic (glumesc) este foarte atenta cu cei din jur, devotata pana la capat, sufletista..o persoana pe care te poti baza mereu. Si da, daca ii faci rau te tine minte si… vezi tu pana la urma ;))


Culorile care pe mine ma fac sa ma simt puternica sunt exact cele folosite la acest colier: rosu, bordo, maro, negru si… pentru ca inauntrul meu inca mai sunt si voi fi mereu copil..am folosit putin roz.
Toate acestea sub forma unor pietre semipretioase benefice pentru zodie precum: granat, agate, jasp, coral rosu, alexandrit…o combinatie de milioane.

Tehnicile folosite: peyote, broderie de margele si brick stitch( tare ma bucur ca am incercat broderia de margele...margelutele Delica si toho sunt preferatele meleeeee...acum nu as putea lucra fara :)) )


Metalul reprezentativ al acestei zodii este otelul, asadar am folosit sarma din otel din care am realizat mici zorzoane zapacite (ca si mine de altfel) pe care le-am atasat alaturi de margelele de nisip in aceeasi tonalitate pentru a-i da un aspect mai puternic…mai metalic!
In centrul colierului sta linistit un caochon primit in urma cu multi ani de la bunica mea si ma bucur ca in sfarsit i-am gasit un loc aproape de inima mea.
Sper sa va placa!


5 comentarii:

  1. Buna! Acesta este un colier plin de personalitate ca si femeile scorpion!!!
    kity-cri
    http://thekityshoesworld.blogspot.com.ar/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cromatic arata fantastic de bine, regasesc perfect combinatiile de culori cand mi-ai descris preferintele pentru identitatea vizuala. :)

    Ale, am ras fantastic de mult cand ai caracterizat scorpionul. Parca l-ai descris pe sotul meu. Alb sau negru, niciodata gri... si daca il calci pe coada tine minte si trebuie sa ti-o plateasca chiar daca au trecut 100 de ani. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihihi...nici nu mi`am dat seama ca alesesem culorile astea...se pare ca ele ma definesc :D

      si Ionut a ras cand a vazut ce am scris :))) simte si el pe pielea lui asta :)))

      multumesc si te pup :*

      Ștergere
  3. Acum ca ne-ai avertizat, stim cu cine discutam :))

    RăspundețiȘtergere