miercuri, 1 februarie 2012

Bijuterii din sarma de otel!!!


O noua incercare...bijuterii din sarma de inox...sau cum ii mai spune, otel inoxidabil!
 Am decis sa o incerc dupa ce m-am ofticat pe bijuteriile din inox facute in serie, care isi pastreaza luciul si ...raman asa pe veci!
Ca si nuanta, este putiiin mai inchisa decat sarma argintata NT dar e de mai mare efect, zic eu! Si pentru moment sunt multumita de ea!
In continuare, va las sa cititi cateva detalii despre inox:

În ultima perioadă, oţelul inoxidabil câştigă un loc din ce în ce mai important datorită utilizării lui în numeroase domenii de activitate.
Utilizarea pe scară largă a inoxului se datorează în primul rând proprietăţilor sale fizico-chimice şi mecanice dar şi faptului că, prin diverse procedee tehnice de şlefuire acest material are avantajul de a conferi produsului final un aspect atractiv.
O altă caracteristică a inoxului, care face din acest material, un material impresionant şi apreciat, este durata sa de viaţă. Spre deosebire de alte aliaje precum fierul, aluminiul sau cuprul, oţelul inoxidabil are o rezistenţă în timp de până la 20 de ani, păstrându-şi aspectul exterior pentru perioade lungi de timp. Această durabilitate se datorează în primul rând rezistenţei ridicate la coroziune.
Inoxul este rezistent atât la umiditate cât şi la cei mai mulţi dintre acizi. Mai mult, inoxul se caracterizează prin duritate, rezistentă mare la căldură şi frig având proprietăţi igienice.

Inca un motiv de bucurie este ca acum pot sa port inele si cand ma spal pe maini,
fara sa le port mereu de grija!

Prima mea incercare, un set format din inel si cercelusi cu surub realizat din sarma de inox de diferite dimensiuni si margele verzi de jad :


"Stainless steel and jade"




Sper sa va placa si astept pareri!!!

O zi frumoasa,
Ale

6 comentarii:

  1. ce frumos e noul set! si iti sta foarte bine cu el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Svetlana! Chiar daca le-am purtat doar pentru prezentare... :)) daca as stii sa fac poze mai frumoase(adica daca iubi ar avea chef sa-mi faca) ar iesii poate mai bine :D

      Ștergere
  2. Arata foarte bine inelul. Esti foarte talentata.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca si pe mine ma tenteaza inoxul asta...poti face o comparatie intre sarma argintata NT si acest material? (alta decat ca si culoare)? sunt tare curioasa care ar fi mai ok...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase. Esti talentata si ai idei :) La cat mai multe bijuterii minunate.

    RăspundețiȘtergere